Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag stond de tweede oefenwedstrijd van Foarút 1 op het programma. Vijfdeklasser Ouwe Syl wilde graag bewijzen dat het ook op vierde klasseniveau kon spelen en de eerste helft lukte dat prima. Foarút speelde bijzonder slordig met veel balverlies en kon het klasseverschil niet laten zien. Ouwe Syl counterde prima en uit één van die counters kwam het verdiend op een 0-1 voorsprong. De tweede helft had Foarút wel het juiste ritme en dat resulteerde al snel in de 1-1 na een schot op de lat van Lennart Weiland kopte Mark Dijkstra de bal achter de doelman van Ouwe Syl. Niet lang daarna was het Rick Bakker die in de druk strafschopgebied kon afdrukken. De 3-1 kwam rechtstreeks uit een corner van Jorrit Boomsma die over de Doelman net het doel in zeilde. Rick Bakker bepaalde de eindstand op 4-1 uit een snelle aanval. Een wedstrijd dus met twee gezichten. Het is voor de supporters te hopen dat Foarút 1 voornamelijk het voetbal van de tweede helft laat zien anders wordt het straks lastig. Na deze efenperiode volgen nog drie bekerwedstrijden te beginnen aanstaande donderdag als het eerste  in Jirnsum aantreed. De eerste thuiswedstrijd van Foarút 1 is zaterdag 11 september weer tegen Ouwe Syl, maar dan voor de beker. De laatste bekerwedstrijd is op 18 spetember uit tegen Berlikum.

Foarút zonder groots te spelen naar vierde overwinning op rij

HJSC 1 - Foarut 1

Foarút deed deze zaterdag prima zaken in de vierde klasse A door ook tegenstander HJSC aan de zegekar te binden. Door de vierde opeenvolgende zege steeg Foarút naar de tweede plaats na vijf gespeelde wedstrijden. HJSC speelde geen slechte wedstrijd maar op de beslissende momenten sloeg Foarút weer eens genadeloos toe. Opstelling: Maikel Hartman; Tycho de Groot, Harmen Sc... meer »

• 23 oktober 15:00
16-10-2021
09-10-2021

Foarut 1 - SC Franeker 1

02-10-2021
25-09-2021
18-09-2021

SC Berlikum 1 - Foarut 1

11-09-2021

Foarut 1 - Ouwe Syl 1

02-09-2021

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!