Hoge Zomerdijk 5
8501ES
JOURE
tel. 0513-412145

Voor de Foarút 'reserves' zit de competitie er op. Eindekijk weer een volledige competitie. Het team van Rachid Lamlaika speelde donderdag tegen het sterke Leovardia. Er werd daar prima gespeeld en de uiteindelijke 1-1 eindstand was zeer terecht. Zaterdag volgde de laatste wedstrijd in en tegen Joure, dat laatste stond. Het klasseverschil was dan ook zeer duidelijk aanwezig, maar werd pas in het laatste kwartier omgezet in een groter voorsprong. Tot die tijd was de stand pas 1-2 terwijl het tiental al lang vol gemaakt had kunnen worden. na de 1-3 was het verzet van Joure wel over en kon in twee minuten de uiteindelijke 1-5 overwinning bijgeschreven worden. Jacco Algra scoorde een hattrick en werd daarmee de topscorer van het seizoen. In de laatste minuten kregen Lammert Dijkstra en Viktor Oberink nog een applauswissel. Zij gaan komend seizoen het derde versterken. Al met al een goed seizoen voor het tweede waarin gesleuteld werd aan de speelwijze hetgeen vaak resulteerde in prima voetbal. Het tweede werd nooit echt weg gespeeld en ook tegen de top drie werden prima wedstrijden neergezet. Voor een kampioenschap kwamhet team echter toch tekort. De vierde plaats was echt het hoogst haalbare. Volgend seizoen gaat de opbouw verder en wie weet wat dat gaat brengen.