Jintewarren 6
9254GA
HURDEGARYP
tel. 0511-472949

Het reserveteam van Foarút is 2022 goed begonnen. Na de winterstop en de lock down werd de draad weer opgepakt met drie overwinningen. Tegen Heerenveense boys was het verschil na een goede wedstrijd nog minimaal (1-0) tegen Leeuwarden Zwaluwen ging de ploeg van Rachid Lamlaika helemaal los. de Zwaluwen keken na de wedstrijd naar een scorebord waar 7-0 op stond. Afgelopen zaterdag was Hardegarijp de tegenstander. Ook hier was het tweede veel ter sterk en was de 4-0 eindstand een  juiste weergave van het kwaliteitsverschil. Met drie A spelers en Cees Terpstra en Auke Grijpma van het derde hield het team de verdediging goed gesloten terwijl met snelle uitvallen de tegenstander constant achter de feiten aanliep. In de eerste helft werd zo'n uitval twee keer afgerond door Jacco Algra terwijl in de tweede helft Mark Bouma op schitterende wijze scoorde. Het laatst doelpunt kwam op naam van Werner Idema. Door deze drie overwinningen is Foarút 2 geklommen naar de derde plaats. Zaterdag wacht echter een zware tegenstander in Leovardia 4 dat qua verliespunten bovenaan staat in de competitie.