Middelzeelaan 18 A
8931AK
LEEUWARDEN
tel. 058-2884760

Ook de tweede wedstrijd van de reserves ging met 4-3 verloren. En weer was het verlies niet nodig. Sterker nog, over de hele wedstrijd gezien was het tweede de bovenliggende ploeg. Slecht verdedigen en dekken zorgde er voor dat het jonge Leeuwarden Zwaluwen 5 al na 10 minuten met 2-0 voor stond. Pas toen Foarút druk ging zetten ontstonden er kansen, maar het vizier stond slechts 1 keer op scherp toen Viktor Oberink liet zien dat hij heel goed kan koppen. De rust ging met 2-1 in en trainer Rachid Lamlaika gebruikte de rust om het team op scherp te zetten. Dat de werkelijkheid altijd anders is bleek al snel toen weer slecht uitverdedigen van Foarút bestraft werd en Zwaluwen 3-1 scoorde. Pas toen werd Foarut wakker en het was tot twee keer toe Jacco Algra die een voorzet van Rutmer Huizinga afronde.  De laatste had de winnende treffer op zijn schoen maar zijn schot werd in een prima reflex door de Leewarder doelman gered. 3-3 leek dus de uitslag waar iedereen mee kon leven. De scheidsrechter trok echter behoorlijk wat tijd bij waardoor in de achtste minuut  van de extra tijd !! Leeuwarder Zwaluwen toch scoorde en de mannen van het tweede wederom met lege handen huiswaarts moesten keren. Al met al geen best begin van de competitie en een positie op de ranglijst die niet weergeeft wat het team echt kan.