Oranje Nassaulaan 21
8448MT
HEERENVEEN
tel. 0513-631360

De mannen van het tweede moesten woensdagavond aantreden tegen vv Heerenveen. Helaas niet in het stadion, maar aan de overkant. De tegenstander had drie wedstrijden gespeeld en ze allemaal ruim gewonnen. Het was dus zaak om te laten zien dat het tweede ook zijn mannetje staat. En dat heeft het team van Rachid Lamlaika ook gedaan. Na de eerste vijf minuten waarin Heerenveen de bovenliggende partij was hebben we een gelijkwaardige wedstrijd gespeeld. De patronen waar Rachid op de trainingen op hamert komen er steeds beter in. Helaas echter moest na balverlies onze verdediging toezien dat Heerenveen door het centrum tikte en de spits vrijspeelde. Die aarzelde niet en schoot de bal achter Marco Tillemans. 10 minuten later was het 1-1. Een vrije trap aan de zijkant werd goed door Auke Grijpma voorgebracht. de bal werd ternauwernood door de verdediging van Heerenveen gered en belande voor de voeten van Mark Dijkstra die niet aarzelde en scoorde. Vanaf dat moment kreeg Heerenveen geen kans meer. Tot opnieuw balverlies zorgde dat Heerenveen aan de zijkant van het veld een vrije trap kreeg. Die werd rechtstreeks ingeschoten en tot verrassing van iedereen verdween de bal in het doel. weer achter en weer zoeken naar de gelijkmaker. De hele tweede helft was Foarut de betere ploeg, maar geen van de kansen kon omgezet worden in een doelpunt. De enige kansen voor Heerenveen kwamen in de extra tijd toen Foarút heel aanvallend ging spelen. Ook de Heerenveners konden echter niet meer scoren. Dus werd ook de vierde wedstrijd waarin Foarút zeker gelijkwaardig was aan de tegenstander toch verloren. Het wordt tijd voor weer een overwinning.