FOARUT 1 KAMPIOEN ! Compleet overzicht

Senioren

Kies hiernaast een team.

Verslag Foarút 4 - Beetgum 3

Verslag van de derby tegen Beetgum 3

Vandaag een kraker tegen het 3e van Beetgum, dit team heeft beide wedstrijden gewonnen en staat op een gedeelde eerste plaats, kunnen wij dit veranderen?

We hadden vandaag de hulp van verschillende krachten uit de A en B junioren. Ook kon Jan D het niet laten weer eens gezellig een middagje te ballen met het 4e

Onder het genot van het zonnetje mochten de volgende 11 spelers hun opwachting maken:

 

 

Jan D – Jan B

Wessel – Sybren – Evert - Rick

Arjan -  Sjoerd -  Aeger -  Eelco

Sander

 

In het begin schommelde het spel aardig op en neer, kleine kansjes aan beide kanten maar doelpunten bleven uit. Na een kwartier wist Beetgum toch te ontsnappen en in twee instantie onze keeper te passeren. Na de 0-1 bleven we kansjes creëren en uit een prachtige omhaal van ? kwam de bal bij Evert terecht die de bal keurig bij Jan D inleverde die beheerst binnenschoot en zo was daar de aansluitingstreffer! Na de 1-1 bleven we druk zetten en hadden we diverse kansjes, toch werden die niet in doelpunten omgezet. 

In de rust kregen we de mededeling dat Tom,Jochem en Erik het veld zouden betreden en dat Sybren,Eelco en Jan G op de bank konden plaats nemen. 

In de tweede helft zaten we er meteen fel op alleen wist Beetgum toch toe te slaan met een droge knal in de benedenhoek. We lieten de kopjes echter niet hangen en begonnen steeds beter te voetballen. Na enkele mooie combinaties in het 16 meter gebied vond Tom de ruimte om uit te halen en de 2-2 binnen de schuiven! Velen hadden nu het idee: Er op en er over! Alleen als je het zelf niet afmaakt doet de tegenstander het wel… Miscommunicatie tussen speler ? en Sander zorgde er voor dat kaatser Johan van der Meulen de bal in een lege goal kon schieten.(wat kan die man niet?) Vlak hierna werd uit een voorzet ook de 2-4 binnen geschoven. Toch bleven we voetballen en creëerden we nog enkele kansen, helaas zonder succes. Na 90 minuten spelen vond Tetman het genoeg en blies hij voor het laatst op de fluit. helaas geen punten waar zeker wat mogelijk was geweest!

Na de wedstrijd hadden we toch een klein feestje, onze vertrouwde verdediger Aeger mocht vandaag maar liefst voor de 50e keer zijn verjaardag vieren! Ondanks het verlies toch een ‘’besloten’’ feestje in de box! Hopelijk mogen we volgend jaar ook je 51e jaar bij foarút vieren! 

 

AH

Terug naar overzicht
Naar homepage
Hoofdsponsor Senioren
Hoofdsponsor Jeugd
Kleding leverancier
Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2018 Foarút Menaldum
Home Sitemap Inloggen Contact