FOARUT 1 KAMPIOEN ! Compleet overzicht

Senioren

Kies hiernaast een team.

Tzummarum 2 - Foarut 4

verslag van deze wdstrijd

Tzummarum 2 – Foarut 4

De eerste wedstrijd van het seizoen voor wederom weer een verbouwd vierde elftal. In vergelijking tot voorgaand jaar zijn er wederom enkele spelers afgehaakt die het teveel vonden om elke zaterdag op een groot veld te spelen. Wel hebben deze spelers aangegeven beschikbaar te zijn als ze geen vrijdagavond verplichtingen hebben oom ons te helpen. Deze keer zou hun hulp heel erg welkom geweest zijn, maar er was geen speler over te halen na op vrijdag een 20 minuten te hebben gevoetbald. Misschien allemaal iets meer trainen en conditie opbouwen.

Daarnaast is het vierde verjongd, Paul is al een jaartje bij ons en hij heeft nu versterking gekregen van Arjan,  Eelco, Jochem en straks regelmatig enkele spelers vanuit de andere jonge selecties van Foarut. Deze wedstrijd was dat Lourens en moest Gerke op laatste moment afhaken.

Teven terug van weggeweest Jacob Willem en ook terug zouden komen maar ze zitten alweer in de lappenmand Sybren en Edwin. Wessel en Kevin haakten om zakelijke redenen af, zij moesten hun inkomen op deze middag verdienen.

Dan de  wedstrijd met precies 11 man, maar met een plezierige tegenstander die een vlagger beschikbaar stelde, eerst een speler en later een supporter, nogmaals namens ons bedankt.

Een nieuw team vergt voor een ieder toch wat aanpassingen en dat was in het samenspel wel te merken, onnauwkeurige passes, te weinig vrij lopen de bal niet willen hebben verstoppen etc etc. Ondanks deze beperkingen slaagden wij er in de eerste 30 minuten te overleven. Op het moment dat wij dachten met onze jongere spelers gebruik te gaan maken van vermoeid bij de tegenstander was het de tegenstander die genadeloos toe sloeg toen wij twee keer in de aanval waren en in onze jeugdigheid vergaten de verdediging te helpen. Vlak voor rust ook nog een mooie aanval van Tzummarum waarbij de bal, door Bram via de paal en lat voor hun vrijstaande spits werd gelegd en die maakte hier gebruik van.

In de rust geen mogelijkheden te wisselen alleen tactische omzetting da licht geblesseerde Paul naar de spits en Piet naar het middenveld.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld waarbij wij steeds minder aan voetballen toe kwamen, onze spitsen waren niet in staat om de bal vast te houden of de middenvelders sloten te laat bij (training?)

Binnen een kwartier was het al 5-0, toen Bram maar besloot te stoppen met keepen en Arjan de goal ging dichttimmeren en dat heeft hij geweldig gedaan, hij was onpasseerbaar. Paul kon de laatste 20 minuten niet meer en verliet het veld en toen Bram voor de 4e keer diep ging en onderuit werd gehaald hield hij er ook  mee op. Met 9 man hebben wij de schade beperkt gehouden.

Voor de volgende weken gaan wij er vanuit dat wij iets completer zijn, maar ook dat bij de andere teams de afzeggingen ook iets minder zijn zodat wij allemaal lekker kunnen spelen en de leiders niet de hele donderdag, vrijdag en zaterdag spelers moeten regelen.

Voor de ouderen is het trainen op de woensdag vanaf 20.15 uur en de jongeren trainen op de donderdag om 20.15 uur.

Ik geef de pen door aan Aeger

 

Piet

Terug naar overzicht
Naar homepage
Hoofdsponsor Senioren
Hoofdsponsor Jeugd
Kleding leverancier
Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2018 Foarút Menaldum
Home Sitemap Inloggen Contact