FOARUT 1 KAMPIOEN ! Compleet overzicht

Over Foarút

Voetbalvereniging Foarút

Voetbalvereniging Foarut is op 12 februari 1930 opgericht. Vanaf het begin werd er op zondag gevoetbald omdat er nog een 6 daagse werkweek was. In het seizoen 1959-1960 werd er gefuseerd met Typhonia de andere club uit Menaldum en vanaf 1963 werd er op zaterdag gevoetbald.

Vanaf 1977 verhuisden de senioren van het oude veld in Menaldum naar het nieuwe veld op Schatzenburg. De jeugd bleef nog in Menaldum voetballen. Vanaf 1981 voetbalden alle teams van Foarut op Schatzenburg. 

Begin 2010 werd er op Schatzenburg een gloednieuw clubgebouw neer gezet. Vervolgens werd in 2011 een kunstgrasveld aangelegd voor Foarút en Dronrijp. 

Voetbalvereniging Foarut heeft 4 senioren teams en met ingang van seizoen 2010-2011 weer een dames team. 

Bij de junioren is er een jarenlange samenwerking met vv Dronrijp. De A & B junioren spelen gezamenlijk onder de vlag van Dronrijp, terwijl de C junioren gezamenlijk onder de vlag van Foarut voetballen. Bij de pupillen hebben we in totaal 9 teams waaronder een Meisjes team D pupillen.

Wat Foarut nu is, is alleen maar mogelijk met een grote groep enthousiaste vrijwilligers, Zij zorgen ervoor dat er iedere zaterdag weer kan worden gevoetbald.

 

 

Hoofdsponsor Senioren
Hoofdsponsor Jeugd
Kleding leverancier
Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2018 Foarút Menaldum
Home Sitemap Inloggen Contact